Růžová fototapeta - Demural

Růžová fototapeta – barevný styl interiéru

Musí to být spojeno se stylizacemi Barbie, neuvěřitelně sladké jako cukroví a vhodné pouze pro jen do místnosti pár leté dívky, která se chce stát princeznou? Rozhodně ne! Růžová fototapeta se může stát velmi zajímavým, moderním a designovým prvkem prostoru. Koneckonců, tato neobvyklá barva má mnoho tváří!

Růžová fototapeta – jsme na ano!

Může být velmi jemná a prašná, může být špinavá a kouřová, může být také intenzivní – ano, růžová je určitě barva, která by měla být součástí výzdoby prostoru ve formě fototapety. Musím přiznat, že to bude fungovat mnohem lépe v typicky ženských prostorech, ale nejen. Můžete také pašovat malá množství do jiného typu interiéru, abyste získali velmi zajímavé vizuální efekty.

Fototapeta Motýl tanec - růžová fototapeta - Demural
Fototapeta „Motýl tanec“

Jak jste si asi mohli myslet, růžová fototapeta je skvělý nápad na výzdobu místnosti malé princezny. Bude to jako v pohádce! Jemná a choulostivá dámská ložnice si také zaslouží tak neobvyklou výzdobu. Také stojí za to ji umístit do… kuchyně. Ano, v kombinaci s plnou jednoduchostí a nezřetelnými barvami to bude vypadat velmi zajímavě. Dávka růžová je také skvělý nápad pro rozjasnění malé haly (a zároveň pro její optické zvětšení). V kosmetických salónech, kadeřnictví a estetické medicíně je růžová také velmi populární, nakonec tam jsou hlavně ženy.

Proč je růžová tak nutná?

Když chceme do interiéru zavést velkou dávku energie, růžová barva bude nezbytná. Tato barva úzce souvisí se sladkými pochoutkami (lahodné makronky, pusinky, žvýkačky nebo bonbóny), s dětstvím, ale také s květinovými motivy. Proto na fototapetach mnoho růžové květy jsou umístěny, aby mohli ozdobit různé typy prostorů.

S jakými barvami se bude růžová mísit perfektně v místnosti?

• jemná šedá – v současné době jedna z nejmódnějších kombinací

• bílá – klasické duo

• máta barva – vítejte v království pastelů

• černá – bude originální

• tmavě modrá – jaká zajímavá kombinace!

• zlato – bohaté spojení

Fototapeta Jabloňový květ - růžová fototapeta - Demural
Fototapeta „Jabloňový květ“

Za zmínku také stojí populární tisky v růžovém vydání. Samozřejmě, že vládnou květiny, nakonec v našich interiérech často používáme květinové motivy. Exotická orchidej nebo romantismus růží je skvělý nápad pro prostor! Geometrické motivy s růžovou v hlavní roli představují originální přístup k tématu. Pojďme také zmínit okouzlující nápisy, motivy srdce, abstraktní vzory – z čeho vybírat!

Fototapeta Růžové trojúhelníky - růžová fototapeta - Demural
Fototapeta „Růžové trojúhelníky“

Pokud chceme, aby růžová fototapeta dodala našemu prostoru neobyčejný charakter, nezapomeňte si vybrat jeho konkrétní odstín a tisk v souladu s individuálními preferencemi – je to ještě důležitější než současné trendy. Stojí za to zjistit, že růžová není jen dívčí edicí, ale skvělým patentem na zdobení různých typů pokojů!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *