Fototapety bambus - Demural

Fototapeta s bambusovým motivem

Rostlinné motivy jako hlavní dekorativní prvek obvykle fungují dobře, obzvláště v kombinaci s pozoruhodnými doplňky. V tomto článku se dozvíte, jak vnést botanické motivy k dekoracím na stěnu ve Vašem domově nebo bytě – fototapety bambus

Zelená je barva, která stojí za použití v interiéru. Je to uklidňující barva, která vám umožní odpočívat po náročném dni v práci. Mnoho lidí spojuje zeleň v uspořádání jako světle zelená barva na stěnách nemocnice – nic víc špatného! Tato barva může být jednoduchým způsobem plně využívaná jako potenciál šťavnatých odstínů zeleně ve svých čtyřech stěnách.

Fototapeta Schody v bambusovém lese - Fototapety bambus - Demural
Fototapeta „Schody v bambusovém lese“

Jedním z možných řešení může být použití textilních přísad v expresivních, ale tlumených odstínech zeleně – např. ve formě polštářů se zeleným motivem listů. Další, stejně zajímavé řešení, které dovolí uvedení této pozitivní barvy do bytu, je použití fototapety s motivem v odstínech zeleně. Dobrou myšlenkou je tapeta s obrazem bambusového lesa, který na první pohled spojujeme s relaxačním, plným zelených, zajímavých vůní a klidným místem. Krásná nástěnná malba, bambus jako leitmotif a zelená jako dominantní barva je opravdu dokonalá kombinace moderního a minimalistického interiéru, stejně jako trochu více tradiční.

Tato zdobená stěna má jedinečnou estetickou hodnotu a dodatečně pomáhá při budování klimatického interiéru, který vytvoří dojem útulného, přesto velmi čerstvého estetického vzhledu.

Jak zdobit stěnu s touto tapetou?

Fototapeta Pod bambusovými listy - Fototapety bambus - Demural
Fototapeta „Pod bambusovými listy“

Široký fototapeta na celou stěnu, bambusový les jako hlavní motiv je ideální volbou pro prostorné místnosti, kde není příliš mnoho nábytku nebo obrovských doplňků. Samotná tapeta s takovým detailním motivem je dekorace, která stojí za pozornost a je pečlivě doplněna nábytkem v tlumených barvách a klasických tvarech. Jako dekorativní prvek jsou všechny druhy předmětů a doplňků z přírodních materiálů: bambus nebo dřevo. Vnášejí také motivy z Dálného východu, který vytvoří nástěnnou malbu v interiéru. Je to nejdůležitější a nejvíce dominantní místo v místnosti, takže je dobré přizpůsobit zbytek uspořádání stylisticky. Taková akce nám umožní sestavit souvislý celek, který nás zavede do země odpočinku a Dálného východu.

Jak jinak uspořádat fototapety bambus?

Pokud nechcete mít doma východní styl, můžete také použít fototapetu s motivem bambusu, ale přistupte ke všemu zcela jinak. Chcete-li dosáhnout modernějšího efektu, zacházejte s ním jako s jiným dekorativním prvkem – to znamená, že využijete jen zlomek zeď pro stěnu nástěnné malby ve vhodně zvolené barvě. Dobrým nápadem bude doplnit zelené motivy se zlatými doplňky, které dodatečně do interiéru přidávají elegantní prvky. S tímto přístupem jsou blízké detaily bambusu lepší než obraz bambusového lesa, který sám o sobě obsahuje mnoho detailů a je tedy kompozičně dominantní.

Fototapeta Bambusové detailní - Fototapety bambus - Demural
Fototapeta „Bambusové detailní „

Výše uvedené příklady ukazují, že fototapety bambus je docela univerzální vzorek, který můžete snadno vstoupit do různých typů interiérů a jejich uspořádání. Pokud Vás nudí skandinávské a monotónní interiéry, dodejte jim trochu svěží zeleně!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *