Jak přivézt Eiffelovu věž k sobě domů?

Nejdůležitější, nejpozoruhodnější a nejoblíbenější symbol Paříže. Nemůžete si představit, že cestujete do francouzského hlavního města, aniž byste to viděli. Postavena na konci devatenáctého století, Eiffelova věž se inspiruje, působí a nedovoluje vám zapomenout na sebe. Proto se tak často objevuje na pohlednicích, hrncích a dalších suvenýrech z návštěvy Francie. Můžete však mít štěstí a mít vlastní kopii ve čtyřech zdech – a to v poměrně velkých rozměrech. Ne, nehovoříme o modelu. Tato fototapeta s Eiffelovou věží dokáže přinést do našeho prostoru značnou dávku francouzského šiku a elegance!

V jakém interiéru funguje fototapeta s Eiffelovou věží?

Velmi dobré řešení bude uspořádání v obývacím pokoji (denním pokoji). Interiér s reprezentativním charakterem, který je nejvíce náročný, je dekorace v nejlepším stylu a zde bude jedna z nejznámějších věží na světě. Díky tomu budeme moci cítit neobvyklou atmosféru tohoto města, přiblížit se romantickým, malebným ulicím plným milovníků a ochutnáte lahodné croissanty.

Fototapeta s Eiffelovou věží je také zajímavá uspořádání nápadu do ložnice, jistě budeme mít jen krásné sny (také se odehrává v plném kouzlu Francie) a dobrý humor po probuzení.

Fototapeta sen na Seině - Fototapeta s Eiffelovou věží - Demural
Fototapeta „sen na Seině“

Milovníci pozoruhodných řešení mohou francouzštině vejít do koupelny. Pak určitě relaxační večerní lázeň a energická sprcha v dopoledních hodinách budou mnohem příjemnější zážitek!

Můžeme takto vytvořit vstupní halu, která není šatnou a obyčejný interiér, který by umístil pařížský interiér – a zde bude tato nástěnná malba skvěle fungovat. Samozřejmě můžete vybrat řadu modelů – báječně barevných a černobílých, udržovaných v historických, retro a moderních stylech, které jsou k dispozici v mnoha velikostech.

Fototapeta Černé a bílé eiffelovy věže - Fototapeta s Eiffelovou věží - Demural
Fototapeta „Černé a bílé eiffelovy věže“

Nejen prostory domů a apartmánů si zaslouží zdobit stylovou fototapetou s Eiffelovou věží. Bude se také perfektně hodit do kancelářského prostoru nebo do kavárny nebo francouzské restaurace. Bude to jako třešnička na dortu, což je prvek, díky kterému zákazníci nebo dodavatelé a hosté budou v těchto prostorech velmi rádi! Pokud hledáme dar pro někoho, kdo je velice nadšený ve francouzském hlavním městě, můžeme si být jisti, že tento typ nástěnné malby mu přináší hodně radosti.

Tónovaný nebo velmi expresivní model?

Fototapeta Pařížský večer - Fototapeta s Eiffelovou věží - Demural
Fototapeta „Pařížský večer“

Pouze od nás jako kupujících záleží na tom, zda fototapeta s Eiffelovou věží bude hlavním dekorativním prvkem daného prostoru (pak bychom rozhodně měli rozhodnout o charakteristickém modelu) nebo dokonale se zapadnou do vesmíru a zůstaneme jedním z jeho komponentů. Když hledáte model pro prostor udržovaný v průmyslovém stylu, ujistěte se, že hledáte černobílou grafiku, aby ozvěny starých časů přišly do našeho prostoru, přemýšlejte o modelu sépiové, udržované v retro stylu. Když se v roli dekorativního prvku v našem interiéru objeví fototapeta s Eiffelovou věží, každý den se budeme cítit jako v romantickém a elegantním hlavním městě Francie!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *