Fototapeta ultrafialová - Demural

Ultrafialová v interiéru – barva roku

Jak známo každá sezóna má charakteristické barvy a potisky, které jsou během této sezóny velmi oblíbené. Stejně tak tomu bylo i tentokrát. Co řídí dnes, koncem roku 2018? Výrazně expresivní, intenzivní, ultrafialová, kolem které neprojdete lhostejně! V jakých vydáních stojí za použití? Samozřejmě můžete to udělat prostřednictvím doplňky (polštáře, svíčky, ubrousky, podložky pod hrníčky a další cetky), nicméně, existuje i mnohem zajímavější možnost, díky níž se nejeden docela nudný a obyčejný pokoj změní v něco krásného. Fototapeta ultrafialová je opravdovým hitem a skvělým způsobem, jak dosáhnout skvělých vizuálních efektů!

Proč je Fototapeta ultrafialová dobrou volbou?

Především je to velmi zajímavý doplněk moderních prostor, a z takovými se stále častěji setkáváme. Navíc vypadá velmi zajímavě v kombinaci s jinými barvami. Vzhledem ke své intenzitě a výraznosti se stane se hlavní dekorací daného pokoje – takže nemusíte mnoho utrácet, abyste je zajímavě změnili.

Fototapeta Kapradí květina - Fototapeta ultrafialová - Demural
Fototapeta „Kapradí květina“

Samozřejmě, že to není jasná barva, takže by stálo za to, ji právě s jasnými barvami spojit. Vypadá skvěle ve společnosti bílé a béžové, setkáváme se také s dekoracemi snoubící tuto barvu s intenzivním zelení v jasné verzi. Je důležité, aby v okolí nebylo použito nic, co je velmi tmavé, protože by se tak celá dekorace mohla stát příliš depresivní.

V jakých prostorech bude tato volba nejlépe pasovat?

  • tmavý odstín – styl glamour

Plný elegance a kouzla, styl glamour bude dokonale doplněn použitím této nástěnné dekorace. Ultrafialová fototapeta je v tomto případě skvělou volbou!

  • světlý odstín – provensálské klima

Jemný a delikátní odstín této barvy bude dokonale odpovídat provensálskému stylu, dokonale se mísí s bílým, kapkou zeleni a světle šedou.

Fototapeta Provensálská pole - Fototapeta ultrafialová - Demural
Fototapeta „Provensálská pole“
  • klasický styl

Tato barva, ačkoli se to nezdá, pasuje i do prostor zdobených v klasickém stylu. Nesmíme však zapomenout na pravidla, která jsme zmínili, aby byla celá dekorace soudržná. V opačném případě by totiž ultrafialová fototapeta mohla pasovat jako příslovečná květina do kožichu a záleží nám přeci na zajímavém vizuálním efektu.

Za zmínku stojí fakt, že tato barevná fototapeta bude perfektně pasovat v obývacím pokoji a dodá mu charakter a eleganci. Je to také velmi zajímavé řešení v případě ložnice, která od této chvíle bude vypadat královsky (proto je vhodné použít zlaté doplňky, například svíčky, aby tento efekt ještě zesílil).

Fottotapeta Fialová louka - Fototapeta ultrafialová - Demural
Fottotapeta „Fialová louka“

Fototapeta ultrafialová velmi zajímavým způsobem vyzdobí i jiné prostory, například velmi ženské a expresivní kosmetické a kadeřnické salony. Stojí za to, použít tuto dekoraci také v elegantní restauraci nebo kavárně, aby se zde hosté cítili skvěle. To se zajisté stane, jakmile se ocitnou v neobvykle stylovém prostoru. Čas na fialovou, ultrafialovou!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *