Fototapeta v koupelně - Demural

Fototapeta pro velkou koupelnu

Až donedávna v tomto typu prostoru všichni se vyhýbali instalaci fototapet. Protože je příliš dusno, protože teplota a vlhkost se často mění, protože to nedává smysl. Dnes však fototapeta v koupelně má šanci se úspěšně osvědčit, protože modely jsou vytvořeny stoprocentně odolné i vůči poměrně obtížným a specifickým podmínkám. A výhody vizuální povahy nelze přeceňovat, pokud jde o toto módní a stále populárnější řešení!

Vysněná koupelna!

Ve skutečnosti není prostor pro koupelnu stylově zdobit bez fototapety. Ano, můžete použít dekory mezi dlaždicemi, ale tato volba je poněkud nudná a pro mnoho fanoušků designu se stala běžnou. Fototapeta v koupelně je mnohem zajímavější variantou, protože ve velké většině případů se stává jejím hlavním dekorativním prvkem, který upoutá oko, když překročí práh.

Fototapeta Syrová krása - Fototapeta v koupelně - Demural
Fototapeta „Syrová krása“

Proč byste se měli rozhodnout pro tuto možnost?

• zajistíme relaxaci ve večerních lázních

• při ranní sprše máme krásný výhled

• děláme prostor módním a originálním

• opticky zvětšujeme i velkou koupelnu, když používáme trojrozměrné modely

Za zmínku stojí také pár slov o montáži fototapety. Ukazuje se, že se jedná o velmi jednoduchou záležitost, není třeba volat odborníky, můžete se s tím vypořádat i když renovace, malování stěn nebo dokončení prostoru nejsou naší silnou stránkou.

Fototapeta Soukromá oáza - Fototapeta v koupelně - Demural

V případě tohoto typu koupelnových (a nejen) dekorací, se nám podařilo spojit pozornost k detailům, vysoké kvalitě a přijatelné ceně. Díky tomu je jejich nákup v dosahu každého (a bez namáhání vašeho domácího rozpočtu). Tento prostor, často nudný, obyčejný a klišé, se stává mimořádně zajímavým a neobyčejným. A moc se nám to líbí!

Fototapeta v koupelně – módní návrhy

Hodí se každý model do každého koupelnového prostoru? Samozřejmě ne! Jiná fototapeta bude fungovat v malém, odlišném ve velkém pokoji, zařídíme další v místě, kde vládne modernost, a jiné v koupelně zdobené vintage, retro nebo rustikálním stylu. Výběr modelů vám však umožní vybrat konkrétní kopii podle vašich potřeb a preferencí. Kopie rostou z měsíce na měsíc a jejich popularita rychle roste. Stále více Čechů se rozhodlo ozdobit svůj koupelnový prostor jen fototapetou.

Pokud jde o v současné době populární návrhy, určitě musíme zmínit ty, které se týkají vody (konec konců je s tímto typem prostoru neoddělitelně spojeno). Může to být dokonce i kapka vody ve zvětšení, výhledy na moře, sklenici vody, krásné jezero nebo malý rybník – garantujeme, že vizuální efekty takového řešení budou nádherné.

Fototapeta Geometrie nástěnné malby - Fototapeta v koupelně - Demural
Fototapeta „Geometrie fototapetyy“

Milovníci minimalismu by se měli zaměřit na geometrické motivy, které v této sezóně určitě přijdou na první místo. Jednoduchost, dokonalost formy, zajímavá řešení… Není proto překvapivé, že v podkrovních, průmyslových a monochromatických koupelnách pracují senzačně.

Pokud chceme opticky zvětšit náš prostor (i v případě když nepatří k malým), bez váhání se dotkněte trojrozměrného modelu. Nechte ji navíc udržovat v jasných barvách, abyste zdůraznili efekt!

Koupelna má rád módní design, originální řešení a stylové barevné schéma. Není divu, že fototapeta je v ní stále častěji!

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *