3D, neboli fototapety vycházející ze stěny

Každá stěna má dvě dimenze a obvykle je využíváme během navržen interiéru. Zajímáme se pouze šířkou a výškou povrchu nátěru nebo tapetami. Nicméně, i obyčejná stěna může získat třetí rozměr, tedy hloubku. Pomáhají nám v tomto šikovně přizpůsobené fototapety 3D.

Uvnitř časoprostoru

Obrazy 3D potěší všechny, zejména v kině, když po použití speciálních brýlí můžete sledovat obraz na velké obrazovce ve třech rozměrech. Stejný obraz můžete mít doma, na každé stěně v obývacím pokoji, v kuchyni nebo v ložnici Fototapety 3D je inovativní a jedinečné řešení, které každou místnost naplní jedinečnou atmosférou, plnou pohody a hloubky.

Efektivní, praktické a nezničitelné

Kubistické černobílé kostky

Fototapety 3D jsou snadno použitelné, jako každé jiné, moderní tapety. Po dlouhou dobu zachovají nový vzhled, jsou odolné vůči mechanickému poškození, nedeformují se v důsledku vlhkosti a nezmizí, i když jsou velmi dlouho vystaveny slunečnímu záření. Jsou také snadno omyvatelné, takže se nemusíte bát, že malé dětské ručičky a fixy naruší tento desing. Každá fototapeta je skutečné umělecké dílo, která bude žít svůj vlastní život a ozdobí interiér.

Krajina, geometrie, jiný rozměr

Barevné plástve medu

Na fototapetách 3D může být téměř cokoli – od krásné krajiny, zátiší k jedinečnému geometrickému tvaru. Spojuje je jedno – mají ještě jeden rozměr, a jejich pozorování nás přenese do jiné dimenze. Už první pohled způsobí, že uvidíte hloubku. Ať už je schodiště vedoucí dolů do ulice nebo do chodby plné podivných geometrických tvarů, západ slunce nad mořem a dlouhý most přes jezero. Iluze bude vždy stejná – chtěli byste vejít skrze stěnu, aby objevit neznámé. Někdy jen z krátké vzdálenosti můžete uvidět, kde končí místnost a kde začíná stěna. Z dálky se tyto hranice zcela rozmývají.

Hrající světlo přináší jedinečné efekty

http://demural.cz/inspirace/v-krajine-vychazejiciho-slunce-fototapety-zapad-slunce-fototapety-demural

Tajemství tapet 3D se skrývá v šikovné hře světel a stínů a malebných odrazů, které tvoří ploché realistické obrázky. Taková fototapeta udělá i z nepřitažlivého a menšího prostoru místnosti plné hloubky. To je skvělé řešení pro ty místnosti, které nejsou příliš velké nebo mají jen velmi málo denního světla. Díky fototapetě 3D se i malá místnost stane opticky větší a ztrácí se hranice mezi tím, co je skutečné a co je na zdi. Trojrozměrný prostor je také skvělé řešení pro prostorné pokoje, které jsou často velké a světlé, ale zcela bez fantazie a nevýrazné. Bez ohledu na to, jaký vzor či motiv si vyberete, jedním si můžeme být jistí – fototapeta podtrhne charakter interiéru a zaujme všechny oči lidí, kteří se nacházejí v místnosti.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *