Oáza zeleně? Nejenom na zahradě

Zeleň v domě a bytě je nejen lahodí oku, ale také uklidňuje a uvolňuje. Bohužel, ne vždy máme dost času na příslušnou péči o květiny a rostliny. Ale to neznamená, že naše oáza ve čtyrech stěnách není možná. Zeleň má přeci několik názvů.

Kde kouzla mají své místo

Dům se zahradou je snem mnoha lidí, ale jen málo z nich jej dosáhne. Jiní se musí spokojit s balkonem nebo domácí rostlinami, o které je třeba se starat, pravidelně zalévat a věnovat jim dostatek času. Naštěstí je možné mít oázu zeleně ve svých čtyřech stěnách, aniž by bylo nutné obklopit se živými rostlinami. Stačí zelená na stěn. Nejde jen o barvu, ale kvalitní fototapetu. S ní si můžete vychutnat zelenou i pokud nemáte možnost pořídit si vlastní zahrádku.

Zelená na zdi? Vše je možné

V subtropickém ráji

Dešťový les v obývacím pokoji? Zahrada plná rostlin v ložnici? Je to velmi reálné. S fototapetou si vnesete domů a bytů tolik zeleně, která je nepředstavitelná pro naše klimatické podmínky. Navíc zelená je tak realistická, že ji můžete nejen obdivovat, ale skoro cítit. Fototapeta s rostlinnými motivy se hodí, pokud Vám chybí živé rostliny. Možná je to otázka senzibilizace jakékoliv domácnosti anebo všudypřítomné kočky jí ničí a požírají všechny pěstované rostliny? Díky fototapetě můžete klidně spát. Budete mít vždy zelenou náladu, bez zalévání a péče o rostliny.

Lesy a louky ve čtyřech stěnách

Přívětivé jarní ráno

Zelené fototapety dokážou oživit interiér, navodit energii a pozitivní atmosféru. Zelená stěna v obývacím pokoji z pokoje udělá ideální místo pro odpočinek a relaxaci ve čtyřech stěnách. Lesy a louky na zdi představují také skvělé řešení pro ty, kteří žijí se samým centrem velkoměsta a nemají mít možnost každý den rozmlouvat s nedotčenou přírodou. Louky plné květin, cesta vedoucí do lesa nebo džungle vás přenesou do lůna opravdové přírody. Nemusíte opouštět dům, jen se uvelebit na gauči a soustředit na zelenou svěží zeď.

Šťavnatost, která nemizí

Zelenám se - Listové stěny

Je fototapeta vhodná náhražka skutečných rostlin? Určitě, protože má mnoho výhod, se kterými se nesetkáme u přírodních rostlin. Neuvadne, neuschne, neusazuje se na nich prach a není alergenní. Po mnoho let bude lahodit Vašim očím nejen díky trojrozměrnému efektu. Zelená stěna bude vždy stylová, stejně jako tehdy, kdy jste tapetu poprvé pověsili. Moderní materiály a profesionální design zaručuje, že látka nežloutne ani v důsledku vlivu světla a je odolná vůči mechanickému působení a slunci. A pokud Vás začne nudit slunečný les, lze jej nahradit zelenými palmami nebo fotkou krásně kvetoucí zahrady.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *