Fototapeta - Lehkost ve jménu Růže - Pastelové stěny - Demural

Vítejte ve světě jemných barev – nápady na pastelové stěny

Světlý a příjemný interiérový design je něco, o čem většina lidí sní ve svých domácnostech a apartmánech. Je takové utváření prostoru časově náročné a nákladné? V tomto článku se naučíte, jak lze tohoto efektu dosáhnout s malým množstvím času a peněz.

Kdo neměl problémy se zařízením vlastních čtyř stěn? Kolik z vás již surfovalo a hledalo: nápad na prázdnou stěnu do vyhledávače? Naštěstí máme pro vás jednoduché řešení, které by vás mohlo zalíbit. Pastelové tapety jsou ideální volbou pro lidi, kteří chtějí změnit prostor bytu nebo domu s malým množstvím peněz a neztrácet čas.

Fototapeta - Let do neznáma - Pastelové stěny - Demural

Lze si vybrat z mnoha různých témat, která dokonale odpovídají výzdobě vašich čtyř stěn. Chcete-li získat lehký pozitivní efekt, který vám umožní vytvořit relaxační pocit, pak byste se měli zajímat o tapety s pastelovými motivy. Takové barvy jsou pozitivní, umožňují vizuální zvětšení dané místnosti a zapadají do mnoha uspořádání.

Jak si vybrat v praxi pastelovou nástěnnou malbu?

Tento typ dekorace na stěnu bude vyhovovat většině místností. Například abstraktní nástěnná malba s geometrickými a ovocnými motivy bude skvělým nápadem pro uspořádání obývacího pokoje. Musíte si uvědomit, že taková vícebarevná a víceprvková dekorace stěn bude okouzlující a bude kompozičně dominantní v dané místnosti. Z tohoto důvodu stojí za zmírnění počtu a barvy nábytku a počtu dalších dekorací. Barva ostatních stěn by měla být také neutrální nebo tlumená. Pak můžete vytvořit kompozitní celek.

Fototapeta - Síla květin - Pastelové stěny - Demural

Další způsob, jak vyzdobit stěnu v obývacím pokoji, je abstraktní nástěnná malba v pastelových barvách, připomínající barevný déšť. Tato nenápadná a velmi jemná dekorace bude dokonalým doplňkem vhodným pro uspořádání obývacího pokoje. Může to být dobré místo pro pohovku nebo rekreační apartmá.

Fototapeta - Osamělost okamžiku - Pastelové stěny - Demural

Pastelová ložnice

Uspořádání pastelových stěn nemusí být pouze abstraktní. Ozdobit ložnici můžete také při využití motivů v pastelových barvách, např. s výhledem na moře na pozadí zapadajícího slunce. Použití teplých odstínů červené, růžové a fialové v ložnici nebudou mít rozměr pouze estetický, ale také vliv na atmosféru a relaxaci, jehož hlavním cílem je poskytovat vynikající podmínky pro odpočinek.

Fototapeta - Šum moře - Pastelové stěny - Demural

Pastele v dětském pokoji

Pastelové dekorace dokonale zapadají do estetiky dětského pokoje. Například: nástěnná malba s motivem jemných a okouzlujících motýlů bude perfektním doplňkem pastelových kusů nábytku, dekorací a barvy místnosti.

Fototapeta - S motýlím srdcem - Pastelové stěny - Demural

Pastelové tapety jsou ideálním řešením pro každý byt a dům, umožní vám vytvořit v bytě příjemnou atmosféru a vytvořit atraktivnější vizualizaci celého objektu.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *